Zsoltivőfély Vendégkönyv

Vasas Norbert és Vasasné Szilágyi Ildikó wrote on December 13th, 2019
Sziasztok leendő házasulandók!
Nagyon örülünk Zsolt, hogy téged választottunk, de ezt már jó párszor meg is köszöntük :D
A 2019.szeptember 21-én Nyíregyházán tartott esküvőnkre Zsoltit kértük fel vőfélynek, ami a legjobb döntésünk volt :) A youtube videók láttán már belopta magát a szívünkbe, és az egész nap folyamán hozta a formáját! :)
Tényleg ő a legjobb, csak ajánlani tudjuk!
U.i. a Répa-Kenyér esküt ne hagyjátok ki! :D
Andris és Nóri wrote on July 25th, 2018
Leendő házasulandók! Amennyiben a vőfély választási mizériában nem találnának a nektek megfelelőt, 150 %.- ban ajánljuk Zsoltot! Mi hasonlóan sok párhoz több vőféllyel beszéltünk de valahogy nem találtuk meg az igazit. Zsolti áll történt egyeztetést követően tudtuk, hogy ő lesz a miénk! Mindenkinek ajánljuk, ha egy fergeteges, vidám mindenre reagálni tudó vőfelyt keres! A mi legszebb napunkat tökéletesen levezényelte! Keressétek bátran!
Niki és Patrik wrote on July 13th, 2018
Zsoltiról már az első találkozáson tudtuk, hogy ő lesz a vőfélyünk az esküvőn. Stílusa, lazasága, poénjai és őszintesége rögtön szimpatikussá tette őt.
A második találkozásról is úgy mentünk el, hogy már alig várjuk a nagy napot, hogy újra találkozhassunk és együtt dolgozhassunk vele. Tudtuk, hogy mellette semmi baj nem érheti az esküvőt, mert segít majd megoldani - például az eltűnt mappát az anyakönyv vezetőnél. Végig tökéletesen vezényelte le az esküvőt, nagyon figyelt a mi kéréseinkre, bármivel fordulhattunk hozzá. Zsolti tényleg értünk volt az esküvőn, és nagyon hálásak vagyunk neki azért, hogy kézben tartotta az egész napot.
Minden házasulandó párnak üzenjük, hogy Zsoltivőfély a legjobb választás! ;)
Niki & Tibi wrote on June 18th, 2018
Kedves leendő házaspárok!
Ha egy jókedvű, szorongás mentes nagy napot szeretnétek magatoknak és a nászmépnek,akkor nagyon jó helyen jártok! ☺
Zsolti a maga egyszerűségével, közvetlenségével és mérhetetlen humorával mindvégig a maximumot hozta.
Oldotta a természetes feszültséget, szinte családtaggá csiszolódott a végére.
Egy pillanatra sem bántuk meg hogy ráesett a választásunk, a vendégek visszzajelzése is abszolút pozitiv volt.
Drága Zsolti! Ezúton is köszönjük,hogy a részese voltál a nagy napunknak! A jó isten tartson meg egészségben!☺
Berni és Sanyi wrote on September 24th, 2017
Kedves Zsolt!

Nagyon örülünk, hogy téged választottunk!
Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve, profin levezényelted életünk egyik legszebb napját! Fantasztikusak voltak a játékok és pont elegendő volt a poénkodás is! Minden úgy zajlott ahogy megbeszéltük.
Mindenkinek szívből ajánlunk!

További sok sikert!:)
Barta Ádámné wrote on September 3rd, 2017
Kedves Füleki Zsolti barátunk augusztus 12.-ére vállalta el, hogy életünk egyik legszebb napján velünk tart, és a fő szerepet vállalja a lagzink vidám hangulatának megteremtésében!
Mindent köszönünk neki, amit az egész délután és éjszaka alatt megteremtett nekünk: poénos játékok, hangulat, összetartás, szervezés és legfőképpen kedves verseit, köszöntőit. Külön köszönet neki azért a segítőkészségért, amit akkor nyújtott, mikor hirtelen kellett új zenekart keresnünk, ő is minden követ megmozgatott, hogy találjon nekünk egy számunkra megfelelőt!
Mindenki számára ajánljuk vőfélynek, legjobbakat kívánunk neki a jövőben elvégzendő lakodalmaira!
Judit és Ádám

Enikő&Tibi wrote on July 17th, 2017
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük,hogy velünk voltál Zsolti ezen a szép napon!Nagyon jó hangulatot teremtettél,örülünk,hogy téged választottunk nálad jobb vőfélyt nem kívánhattunk volna mindenkinek tiszta szívvel ajánlunk!Válasszátok bátran nem bánjátok meg,mind emberileg mind hozzáállásilag maximálisan jó vőfély és jópofa!
Vivi És Pisti wrote on June 19th, 2017
Köszönünk szépen Neked mindent drága Zsolti! :) A lehető legjobb vőfély volt a hangulatfelelősünk :) Mint vőfély, mint ember és mint barát is remekül megállja a helyét! Szívből ajánljuk mindenkinek, nem fogjátok megbánni! :)
Krisztián Attila wrote on June 11th, 2017
2017.05.06.-án Miskolc-Tapolcán rendeztük menyegzőnk, melyet Füleki Zsolt nagyszerű vőfély barátom segített levezetni!
Fogadd drága jó barátom, megannyi hálás köszönetünk, minden vendég őszinte elismerése a tiéd! :D
Nagyszerű szónoklatod megsiratott párunkat, oly hangulatról gondoskodtál, melytől mindenki boldog napra tekinthet vissza!
Feltekintek rád, mint barátomra, s örök hálám üldöz mindazért amit eme estén kaptunk tőled!
Ha egyszer újra házasodom, te biztos ott leszel! :D Remélhetőleg párom Fióna társaságában aranyfordulónk alkalmából!
Köszönjük a szolgálatot! Nálad jobbat senkinek nem kívánhatnék!
Köszönettel: Fióna és Attila!
Katonáné Bartok Timea wrote on February 21st, 2017
SZIASZTOK! 2017.02.18.ÁN VOLT AZ ESKÜVŐNK EGERBEN.ZSOLTI IGAZÁN KITETT MAGÁÉRT ,JÓK VOLTAK A BESZÉDEK,SZÖVEGEK,JÁTÉKOK.NAGYON TETSZETT A VENDÉGEKNEK,EZ A VICCES,JO HUMORU PASI AKIT BÁTRAN AJÁNLUNK MINDEN HÁZASULANDO PÁRNAK. MÉG EGYSZER KÖSZI ZSOLTI,HOGY JELEN VOLTÁL ÉS LEVEZÉNYELTED ÉLETÜNK LEGFONTOSABB NAPJÁT.ÜDV:TIMI ÉS PETI
Bácsiék wrote on January 9th, 2017
Szia Zsolti!

Most jutottunk el odáig, hogy megköszönjük azt, hogy velünk voltál
július 09-én! Ebben az egy "köszönömben" benne van minden őszinte
tiszteletünk, elismerésünk, szeretetünk irántad, irántatok!
Mikor legelőször találkoztunk, tudtam, hogy Te leszel a vőfélyünk a
lagzinkban.
Jól éreztük magunkat, a vendégeink is, sokat nevettünk! :)
A répa és papucsesküt azóta is hallgatjuk! :)
Ha Egerben járunk, biztos meglátogatunk Titeket!!!

Sok puszi,
Bácsiék

Hajnalka & Zoltán
Kedves Zsolt!
Úgy jöttél a lakodalmunkba mintha ezer éve ismernénk egymást és jó barátok volnánk, lested minden mozdulatunkat mégis egy lépéssel mindig előttünk jártál.
Tudtad mikor mi következik és nem hagytál egy percre sem kétségek között. Kézben tartottad az eseményeket és a sokszor rakoncátlan társaságot. Felügyelted és lebonyolítottad
életünk legszebb napját és nekünk nem volt más dolgunk csak hogy, átadjuk magunkat az ünnep örömének. Megnevetteted a násznépet és néha ámulatba ejtetted, eseménytelenül nem telt el egy értékes perc sem. Játékaiddal és stílusoddal emelted az est hangulatát és önzetlenül elláttál jó tanácsokkal.
Ezúton szeretnénk megköszönni a fáradhatatlan és odaadó munkádat amit 2011.06.23-án nyújtottál a mi nagy napunkon.

Hajnalka & Zoltán



Ildikó & Csaba

Sziasztok! Mi is nagy-nagy szeretettel ajánljuk Zsoltit. A világ legeslegjobb vőfénye. Annyira feldobta a hangulatot, hogy ilyet azelőtt még nem láttam soha. Szuper volt. Még most is sokat emlegetjük, pedig már egy hónapja volt az esküvőnk. A szülőköszöntő beszéde nálunk is a legmeghatóbb volt. De a mesekocsi, a kenyér, és répaeskü pedig a legvidámabb volt. Nálunk mindenkinek nagyon tetszett Minden jegyespárnak üzenem, nála jobb nincs a világon. Ha az Ő honlapját meglelitek, ne is keressetek tovább Egyszerűen csúcsszuper Már mi is a barátunknak tekintjük, az esküvőnk óta.

Rita és Zoli

Sziasztok! Nagy-nagy szeretettel ajánljuk Nektek Zsoltit a világ legjobb vőfélyét! Nagyon ügyesen irányította a rakoncátlan násznépet! A játékok szuperek voltak. Ha ránk hallgattok a mesekocsizást nem hagyjátok ki. Mi már 2x is részt vettünk benne . Zsolti szülőköszöntő beszéde pedig az esküvőnk egyik legmeghatóbb pillanata volt. Ha szuper vőfélyt szeretnétek nem kell tovább keresnetek, megtaláltátok Zsoltit, akit az esküvőnk óta már barátunknak tekinthetünk!

Boglárka & István

Nagy örömmel készülődtök Ti is az esküvőtök napjára, ezért szeretnétek, ha minden tökéletes lenne. Ez természetes.
Mi ezzel a levéllel szeretnénk megköszönni Zsoltinak, hogy az esküvőnket tudásával tökéletesítette… ezért kedves Szerelmes pár, ne keresgéljetek tovább! J

2010. július 17-re, az Esküvőnk csodálatos napjára készülődve úgy gondoltuk, hogy nem hiányozhat róla egy vőfély sem. De nem is akármilyen!
Legyen megbízható, humoros, nagy hangú J és nem utolsó sorban olyan, aki a 100 fős násznépet szórakoztatni tudja a gyerekektől az idősekig!

Rengeteget keresgéltünk… az ismerősöknél vőfély után érdeklődtünk… órákat töltöttünk a monitor előtt… míg csak nem felbukkant egy Zsolti nevű vőfély a szemünk előtt!

Ugyan kissé szkeptikusan állva már ehhez a dologhoz, mégis a legnagyobb reménnyel felhívtuk őt. Már az első beszélgetésnél éreztük, hogy ő lesz az, akire mi gondoltunk és ezt az érzést személyes találkozásunk csak még jobban megerősítette!

Úgy érzem fölösleges is lenne ide a többi sok jó tulajdonságát leírni (úgysem férne ki J), ezért kívánjuk minden Házasulandónak, hogy legalább ilyen profi vőfélyt találjanak maguknak, mint amilyet nekünk sikerült Füleki Zsolti személyében!

Szeretetben teljes, boldog házasságot kívánunk!

Réka & Tamás

Mivel ez egy vendégkönyv a házasodni készülő jegyes párokhoz szeretnék szólni hisz a vőfélyt már személyesen méltattam. Eljutottatok erre az oldalra, ami azt jelenti, hogy rászántátok Magatokat eddigi közös életetek megkoronázására. Mint mindenki ti is szeretnétek ezt a napot a lehető legszebbé, legemlékezetesebbé varázsolni. Ehhez elengedhetetlen a ceremóniákon túl egy jó lagzi és egy, azt jól koordináló személy. Ha rövidre akarnám zárni akkor annyit írnék már csak, hogy megtaláltátok.
Ezt miért mondhatom? 2010.07.28-án volt az esküvőnk, ahol Zsolti tevékenykedett vőfélyként. Egy igen vegyes násznépet (125 fő) kellett "szórakoztatni". Kifogástalanul sikerült, mint a mi, mint az idősebb és fiatalabb vendégek véleménye szerint. Előzetes egyeztetéssel felmérve a pár igényeit állítja össze a lagzi menetét, programját eredményezve ezzel egy fergeteges, felejthettelen lagzit. Nem igen lehet olyat kérni, amit ne vállalna vagy ne lenne vőfélyi repertárjában. Én újra Őt választanám!

Mónika és László

Szia Zsolti! Köszönjük, hogy Te voltál a vőfélyünk! Még a tesómat is sikerült megsiratnod.Tudom, hogy nem ez volt a cél,de ez már magában nagy teljesítmény volt, gratulálok ! (Egyébként kérdezi, hogy a pólót hova küldje?) A vendégek csak pozitívan nyilatkoztak a "teljesítményedről"! Mindenki nevében köszönjük, hogy velünk voltál és növelted a "nagy napunk" színvonalát! Ifjú párok, ha esküvőt terveztek, Zsoltit vigyétek magatokkal, mert nélküle nem buli a buli! A továbbiakban annyit kívánunk Neked, hogy ezt a "munkát" soha ne munkának, hanem szórakozásnak éld meg, úgy mint most, mert ebben van a erőd Yoda mester! Még egyszer köszön Neked mindent: Móni és Laci

Bea és Gábor

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy Te a világ legjobb vőfélye szabadá tudtad magad tenni, a mi kedvünkért, és ilyen szuper voltál/vagy. Nem tudjuk eléggé megköszönni, amit értünk tettél, fantasztikus volt minden. Az egész násznép szívébe beloptad magad, a játékok egyszerűen zseniálisra sikerültek, nagyon jól beleillett az estébe.
Minden kedves házasulandó boldog párnak, szívből ajánlom, hogy Zsoltit válaszátok ha bitosra szeretnétek menni, és egy felejthetetlen napot szeretnétek.
Köszönünk mindent: Bea és Gábor

Dóri és Szabolcs

Szeretnénk megköszönni Neked az esküvőnkön (2010.07.10) nyújtott munkádat. Nagyon meg voltunk Veled elégedve. A játékok szerintünk naygon jópofák voltak. Mindenkinek nagyon tetszett a Kenyér/Répa Eskü és a Katonás játék. Sok pozitív visszajelzést kaptunk a násznéptől. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a részvételedet!
Minden jövőbeni jegyespárnak bátran merjük ajánlani Zsoltit. Már az első találkozás után beszéltük, hogy szerintünk nagyon jól választottunk, amit aztán az esküvőn Zsolti maximálisan be is bizonyított.

Rita&Tomi

Először is szeretnénk megköszönni Neked az egész napi munkádat, nagyszerű vőfély vagy, jobb mind gondoltuk ) , mindenkivel megtaláltad a közös hangot, mindenkire odafigyeltél, és a vendégsereg is a szívébe zárt, mindenkinek nagyon tetszettél, és csak pozitív visszajelzést kaptunk. Sikerült mindenki arcára mosolyt csalni főleg amikor a játékokat csináltattad, nagyon-nagyon jó volt, még mai napig beszéd téma, és sokat mosolygunk rajta. Remélem még fogunk találkozni hiszen az öcsém még hátra van!! ))
Nekem csak a kalapod hiányzott!!! )
Csak így tovább!!!!

Heni és Zoli

2010.06.05-én volt az esküvőnk. Maximálisan meg voltunk elégedve Zsoltival. Nagyon jó hangulatot teremtett, mindnenkit megnevettetett.
Biztos vagyok benne, hogy nem találhattunk volna nála rátermettebb vőfélyt. A katonás játék, és a mesekocsi is csúcsszuper volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Még egyszer köszönönjük Neked Zsolti. Csak hogy lássátok milyen buli kerekedett nálunk, amiben nagy része volt Zsoltinak

Petra és Gábor

Először is szeretnénk neked megköszönni a nagy napon nyújtott teljesítményt. Minden vendégünk, rokonunk és természetesen mi is meg voltunk elégedve veled. Az eskük, a bőrönd és azt esti kocsis játék is mindenki számára felejthetetlen volt. Azóta is minden összejövetelkor szóba kerülnek.
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!

Hajni és Gyuri

2009.09.05.-én volt a Mi nagy napunk, s Zsolt volt a vőfélyünk. Volt ám móka és kacagás! Csatlakozván az előttünk íróhoz: A kocsis játék nagyon jó! Természetesen Zsolt is kell hozzá, és a nevetéstől könnyes szemek garantálva vannak!
Jó érzés volt, hogy a vőfélyünk nem csak "dolgozni " volt Nálunk. Én (a vőlegény) ott barátként is tudtam Rá nézni. A nehezebb pillanatokban erőt tud adni-
A vendégek is nagyon meg voltak elégedve Vele, az eskető pap pedig teljesen elámult.
Az esküvőnk, hála Zsoltinak jól sikerült!
Köszönjük, hogy életünk legszebb napján ott voltál!
Ha garantáltan jó lagzira vágysz, hívd Zsoltot!

Kata és Levente

Zsolt remek vőfély, hívjátok bátran, príma hangulatot teremt majd az esküvőtökön. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, a királynős-kocsis játékot feltétlen kérjétek ;)

Heni és Géza

A mi 2009. 08.08.-i esküvőnkön is Zsoltivőfély:) terelgette a népet - nagyon nagy sikerrel! Melegen ajánljuk őt minden olyan párnak, aki hagyománytisztelő ugyanakkor eredeti vőfélyt szeretne a lakodalmába!
Abszolút odafigyelt mindenre az este folyamán, egyéni elképzeléseinket, kívánságainkat figyelembe véve alakította az este menetét, és apró szervezésbeli bakijainkat is ügyesen improvizálva hidalta át:)
Jó időben kerített sort a játékokra, versekre - így nagyon jól sikerült a hangulatot fokozni, ízesen szavalt versei pedig nagyon jól kiegészítették azt az igazi népies-lagzis hangulatot, amit mi szerettünk volna hagyománytiszteletből megvalósítani.
A vendégek - akik dőltek a nevetéstől és széttáncolták a cipőjüket, mert nagyon jól érezték magukat - azóta is emlegetik, milyen jó választás volt!
Ezért további jó munkát kíván neki: Heni és Géza

Kósa Franciska

Sziasztok!
Ha felejthetetlen élményt akartok az esküvőtökről, akkor ne habozzatok Zsoltit megkeresni! Fantasztikus hangulatot csinál a lagzin, nagyon érti a dolgát! Nem is merek belegondolni, hogy mi lett volna velünk nélküle! Csak hívjátok bátran, csalódni nem fogtok, azt garantálom!

Pozsik Zsanett

Sziasztok!
Az esküvőnk előtt 2 héttel a vőfélyünk közölte, hogy elírta az időpontunkat és nem talált maga helyett mást, így minket lemondott. Hozzá teszem, hogy a férjemnek 7 évig munkatársa volt. Gondolhatjátok, teljesen elkeseredtünk. Mi lesz velünk vőfély nélkül? Zsoltit egy közös ismerősünk ajánlotta. Szerencsére még szabad volt! Így útólag már nem is bánom, hogy így alakult! Fantasztikus hangulatot csinált, a játékokba mindenkit belevont. Nélküle nem sikerült volna iylen jól! Egy biztos, ha jó lagzit szeretnétek, Zsolti a ti emberetek!

Katrinka-Buday Enikő

Kedves Jegyespár!
Nagyon jó szivvel ajánlom Zsoltit az esküvőtökre,Isteni vőfély és nagyon kedves,szimpatikus fiatalember. Ha őt választjátok,fantasztikus lesz a hangulat végig,ezt garantálom! Csak bátran!